Fris, eerlijk, familie, uitbundig; kernwoorden van INSPIRATIE 2017 van 9 tot 11 juni in Assen. Een plek om te vieren, geïnspireerd te worden en kracht op te doen om vol te houden.

 

Met bijdragen van: Karl Martin (hoofdspreker van de afgelopen New Wine Zomerconferentie), Rich Robinson, Hans Maat, Stefan Paas en anderen uit het netwerk van Nederland Zoekt. Alan Hirsch levert zijn input door een videoboodschap. Er zijn lezingen, workshops en teamtijd en ook ontspanning: lekker eten en drinken, borrelen, muziek maken en cabaret.

Met kinderopvang en -programma
Op zaterdag is er kinderopvang en een kinder- en tienerprogramma. De organisatie Opens external link in new windowKISI God’s singing kids gaat met alle 6-18 jarigen een musical aanleren en opvoeren. Dat wordt een ongelofelijke happening. Neem dus ook alle kinderen mee.

INSPIRATIE is er voor iedereen die de leergemeenschappen en andere diensten van Nederland Zoekt al kent en nadrukkelijk ook voor mensen die er voor het eerst mee willen kennismaken. Het is dé gelegenheid om anderen mee te nemen en te laten proeven van wat het is om samen vanuit discipelschap missionair actief te zijn.

Programma op hoofdlijnen
Vrijdag 9 juni, vanaf 19.00u: Aanbidding geleid door Opens external link in new windowSchrijverscollectief Nederland Zoekt, toespraak Karl Martin, borrelen.

Zaterdag 10 juni, vanaf 09.00u: Aanbidding, toespraak Rich Robinson, workshoprondes, reflectietijd, musical en buffet. ‘s Avonds een debat met Hans Maat en Stefan Paas over de toekomst van de kerk en als afsluiting cabaret.

Zondag 11 juni, vanaf 9.30u: Gebedstijd en vanaf 10.45u de Celebration met Opens external link in new windowAssen Zoekt…, lunch en afsluiting.

Meld je aan en tot INSPIRATIE!