Trainings- en ontmoetingsdag Arnhem

 

Op zaterdag 17 september houdt Nederland Zoekt een trainings- en ontmoetingsdag profetie in Arnhem. Je kunt daar mensen ontmoeten die enthousiast zijn over Gods stem verstaan en daar ‘beter’ in willen worden. En om zelf aan de slag te gaan om te oefenen en zo anderen te bemoedigen door wat God zegt, en zelf bemoedigd te worden. Profetie is een prachtig geschenk, maar je moet er wel mee aan de slag gaan en blijven oefenen, net zoals je spieren moet blijven trainen om in vorm te blijven.

Die gelegenheid willen we je geven, om te oefenen in profetie met anderen in een veilige en stimulerende omgeving. We zullen wat input geven (geen lange praatjes, beloofd!), maar vooral gaan dóén op gebied van profetie – en dus ook ontvangen.

Het is niet bedoeld als een eerste kennismaking met profetie, maar als event voor mensen die bezig zijn de eerste stappen te zetten (zoals bijvoorbeeld door het doen van een Prophecy Course), of al ruimere ervaring hebben. Dat betekent dat je gerust ‘discipelen’ op gebied van profetie mee kunt nemen hier naar toe.

Benadering en waarden zullen zijn vanuit het DNA van Nederland Zoekt en New Wine.

‘Gods stem verstaan in een cultuur van discipelschap en missie’

Download hier de pdf-flyer wanneer je ook anderen wilt uitnodigen.

De details:
Locatie: Arnhem
Tijd: zaterdag 17 september 10.30 – 15.30 uur
Kosten: €17,50,- p.p. inclusief lunch (mocht de prijs een probleem zijn, laat het even weten – dan gaan we wat regelen)

Voor vragen kan je mailen: profetie@nederlandzoekt.nl

 

 

Ja, ik meld me aan voor deze trainingsdag: